
به گزارش روابط عمومي سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول آئین تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول با حضور محمد مهر آفرین سرپرست شهرداری دزفول و جمعی از معاونین شهری در ستاد مرکزی سازمان آتش نشانی برگزار شد.
محمد مهرآفرین گفت: تغييرات در عرصه مديريت سازمانها امري طبيعي است و ضرورت دارد براي ارائه خدمات بهتر به شهروندان از تجربيات دیگر مديران استفاده شود.
وی با تقدیر از زحمات و خدمات چهارساله روح الله بهشتی فرد رئیس سابق سازمان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول گفت: ایشان در زمان مديريت خود در سازمان آتش نشاني اقدامات مثبت و سازنده ای انجام دادند و این جابجایی به منظور تقویت سیستم و افزایش کارایی سازمان صورت می گیرد.
وی با اشاره به اهمیت ویژه سازمان آتش نشانی، عبدالحسین معظم فر را مدیری توانمند و شایسته دانست و اظهار امیدواری کرد با برنامه ریزی ها و تجربیات ارزشمند ایشان سازمان آتش نشانی به جایگاه و اثربخشی مطلوبی دست یابد.
مهرآفرین در اين مراسم ضمن تشکر از زحمات سرپرست سابق و معرفی سرپرست جدید سازمان افزود: خوشبختانه امروز نيروهاي با علم و توانمندي در مجموعه آتش نشانی دزفول خدمت می کنند که این موضوع يک مزيت سازماني است و لازم است مدیریت جدید با ارتقاي تجهيزات فني و توجه به ابعاد انساني کارکنان در راستای پیشبرد اهداف سازمان تلاش کند.
وی در ادامه از همه کارکنان ستادی و عملیاتی سازمان درخواست کرد با تمام توان با مدیریت جدید سازمان همراه باشند.
عبدالحسین معظم فر سرپرست جدید سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول گفت : امیدوارم با همکاری و همدلی کارکنان این سازمان بتوانیم گام های اساسی در جهت ارتقای سطح ایمنی و توسعه و تقویت سازمان آتش نشانی دزفول برداریم.
در پایان به رسم ادب و تشکر از خدمات ارزنده مدیریت سازمان با روشن کردن آژیر خودروها از آقای بهشتی فرد تقدیر و تشکر بعمل آمد.
بازدیدها: 0
